Uneori in viata primim ”cadou” cate o perioada foarte neagra, in care toate par sa mearga impotriva noastra. Acestea sunt poate cele mai benefice perioade pe care le putem avea, pentru ca ne simuleaza forta creatoare dar si puterea de lupta. De obicei finalul lor este marcat de o cotitura, manifestata printr-o idee, o intamplare, o actiune etc. La mine a fost marcata printr-un om, iar acest om este Angel Raducanu.
Detin o afacere in domeniul farmaceutic, care trecea prin niste momente grele in momentul in care am apelat prima data la serviciile lui Angel. Inca de la prima sesiune, intr-un mod atat de fluid si firesc, niste intrebari aparent simple puse de coach, dar in esenta foarte studiate si cu tinta precisa, au avut darul de a inlatura valul de pe ochii mei la ceea ce s-au dovedit a fi cele mai simple si eficiente solutii pentru cresterea afacerii mele.
Cred ca adevarata calitate si valoare a unui profesionist de genul lui Angel este in primul rand atmosfera extrem de relaxata pe care reuseste sa o creeze inainte de inceperea sesiunii propriu zise, si care favorizeaza procesul de gandire creativa, dar si modul in care reuseste sa te faca pe tine sa identifici adevarat problema si sa gasesti solutia cea mai simpla si la indemana. Maiestria consta in faptul ca ai tot timpul senzatia ca a fost ideea ta. In realitate, el reuseste sa creeze un traseu logic, cu puncte de cotitura, pe care te conduce aproape fara sa sesizezi.
As recomanda cu siguranta serviciile sale pentru oricine are nevoie de un boost in afacere, viata personala, decizii importante, etc. Rezultatul sedintelor cu Angel pentru mine a fost o crestere remarcabila a cifrei de afaceri, dar si o stare de implinire personala si profesionala care rezista in timp. Este un adevarat profesionist dar si un OM deosebit.
Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!