Hai să stăm de vorbă!

Programează o întâlnire!

 

Ai o întrebare sau vrei să clarifici ce este potrivit pentru tine? Trimite-mi un mesaj mai jos!

Te pot sustine pe tine sau compania ta prin

COACHING / CONSULTANTA / TRAINING

dar decidem impreuna cea mai buna solutie dupa o prima intalnire in care ne cunoastem si descoperim obiectivele si nevoile tale!

TU DECIZI CÂND FACI PRIMUL PAS!

Trimite un mesaj

  Mă înscriu și eu pentru noutăți

  Accept Termens and Conditions.

  F.A.Q.intrebari frecvente

  Cum stiu ca am nevoie un Coach?

  Simti! Esti sincer cu tine si ceva din interior iti spune ca asta vrei! Actioneaza!

  Stii ce vrei, dar nu stii de unde sa incepi? Stii ca vrei altceva, dar nu stii exact ce? Ai un obiectiv, dar nu ai plan? Vrei sa faci o schimbare, dar nu e nimeni sa te sprijine? Ai un blocaj, dar nu stii de unde a aparut? Esti om de actiune, dar incepi prea multe si nu le termini? Ai vrea, dar nu ai curaj? Nu ai incredere in intuitia ta, dar ceva iti spune ca ar trebui? Ai o lupta interna permanenta, dar stii ca se poate si altfel? Ai multe “voci” in cap, dar ai vrea sa vorbeasca pe rand?

  Daca situatiile de mai sus iti sunt cunoscute, chiar si sezonier cateva, e cazul sa actionezi!

  Cum ma poate ajuta un Coach?

  Din fericire suntem toti diferiti si asta inseamna ca fiecare avem nevoi diferite, planuri diferite, obiective diferite. Un Coach profesionist te poate insoti pe drumul tau spre definirea si indeplinirea obiectivelor tale personale. De ce ? Pentru ca e intotdeauna benefic sa ai un partener de drum, un confident, un om de incredere care sa nu te judece, sa nu te directioneze ci doar sa te insoteasca neinteresat.

  Prima sedinta de Coaching este Gratuita ?

  Bineinteles. Este foarte important ca intre Coach si Coachee (client) sa existe o “chimie” ca sa poata aparea o relatie bazata pe incredere. Singurul cost pentru o prima sedinta de Coaching este – TIMPUL, pe care amandoi ni-l alocam – in 100% din cazuri a meritat acest timp. Asa ca DA, poti programa o prima sedinta de Coaching Gratuita. Foloseste formularul de contact alaturat.

  Cine poate afla ce discutam la o sedinta de Coaching?

  Nimeni. Principiile mele, etica mea personala cat si obligatia respectarii Codului de Etica ICF ma obliga ca orice se discuta intr-o intalnire de Coaching sa ramana intre cei doi – Coach si Coachee (client). Eu va pot Garanta ca nimic din discutia noastra nu o sa paraseasca incaperea unde are loc intalnirea. Tu esti expertul situatiei tale si nimeni niciodata nu are dreptul sa afle daca tu nu vrei sa-i spui. Pentru mine orice discutii si detalii ale clientului se pierd odata cu inchiderea fiecarei sesiuni de coaching.

  Cum putem face Coaching daca nu sunt din Bucuresti?

  Simplu! Cum fac deja coaching cu alti clienti din toata tara, din Europa sau SUA: pe Skype sau WhatsApp. E simplu de folosit si gratuit, te invat eu cum, daca nu stii deja. Tehnologia ne ajuta sa fim aproape chiar daca avem mii de km intre noi. Pana la urma intr-o intalnire de Coaching, clientul este cel mai important iar pentru unii mediul cunoscut le da incredere si curaj sa inceapa… chiar daca uneori o sa te provoc sa schimbi perspectiva! wink

  Cate intalniri sunt necesare ? Exista un program standard?

  Pentru ca fiecare suntem unici nu sunt adeptul programelor standard. Intalnirile de Coaching – relatia dintre Coach si Coachee – sunt necesare atat timp cat Coachee-ul considera ca sunt necesare. Tu esti expertul si tu decizi! Eu te pot asigura ca functioneaza atat timp cat tu esti sincer cu tine si cu Coach-ul. Orice dorinta/obiectiv ai avea cand ajungi la un Coach nu exista o formula magica in “x pasi” pe care s-o aplicam. Tocmai asta e frumusetea intalnirilor de Coaching – nu stii ce cai nebanuite gasesti pentru a trece la urmatorul pas. Bineinteles ca exista cateva instrumente pe care le voi folosi dar nu inseamna ca functioneaza toate la toti la fel! Incearca si o sa vezi! wink

  Exista si programe “standardizabile” pentru companii dar asta e o alta discutie.

  Coaching

  Coaching codul de etica

  ICF se angajează să mențină și să promoveze excelența în coaching. Prin urmare, ICF se așteaptă ca toți membrii și coach-ii acreditați (coach, mentori de coach, supervizori de coach, traineri pentru coach sau studenți) să adere la elementele și principiile comportamentului etic: să fie competenti și să integreze competențele ICF în mod eficient în activitatea lor.

  Coaching Competente ICF

  Sunt indicatorii pe care un evaluator este instruit să-i asculte pentru a determina ce Competențe ICF sunt evidențiate într-o conversație înregistrată de coaching și în ce măsură. Oamenii apeleaza la un Coach pentru ca doresc ca anumite lucruri sa fie altfel. Coach-ul se concentreaza pe dorinta clientului. Oamenii vin la un coach pentru o multime de motive personale sau profesionale.

  Cum te poate ajuta un coach

  Coaching-ul transforma problemele in provocari, provocarile in oportunitati, oportunitatile in daruri”

  – Milton Erickson

  Sunt indicatorii pe care un evaluator este instruit să-i asculte pentru a determina ce Competențe ICF sunt evidențiate într-o conversație înregistrată de coaching și în ce măsură.

  Citeste mai mult

  Știu că timpul tuturor este de 24h/zi și nerecuperabil așa că săptămânal adaug conținut de calitate pentru cei din comunitatea mea.

  Dacă vrei să rămâi la zi cu aceste noutăți te invit să completezi formularul de alături ca să te abonezi listei mele de email.

  Săptămânal primesti 1 Newsletter cu noutățile săptămânii anterioare!

  Translate »

  Știu că timpul nostru este prețios!

  Hai alături de noi în comunitate

   

  Te-ai abonat cu SUCCES!

  Share This