Ai vânzări dar profitul lipsește sau este prea mic?

Concurenta pare ca te prinde din urma? Ai deja o echipa de vanzari care are potential
dar nu a reusit nimeni sa-l descopere ? Vrei sa formezi acum o echipa de vanzari pentru
produsele sau serviciile tale ?

Contact

Simti ca e nevoie sa inlocuiesti cativa oameni din echipa ? Vrei o noua strategie de vanzari ?

Ai ajuns in locul potrivit, noi te putem ajuta. Discutam si aflam ce nevoi are in momentul de fata organizatia ta. Chiar daca sunteti 3 oameni sau 300 descoperim nevoile si gasim cele mai bune metode pentru implementare. Imbunatatim ce este nevoie, schimbam unde nu se poate repara, implementam ceea ce lipseste.

Vrei sa stii cum facem asta? Vrei sa stii ce rezultate am avut pana cum?

Da-ne un semn si stabilim o prima discutie. 

Ce inseamna consultanta in vanzari ?

De peste 10 ani facem Management al echipelor de vanzari din domenii diverse. Am constatat din experienta ca intotdeauna, indiferent de domeniul despre care vorbim exista cateva lucruri comune care fac echipele de vanzari sa functioneze la cote maxime de performanta. Putem face tot ce tine de echipa de vanzari: restructurare echipa existenta, dezvoltare echipa noua, planificare strategie de vanzari, dezvoltare politica comerciala, recrutare personal vanzari, integrare personal vanzari, planificare dezvoltare zona si arie de vanzari. Training-uri interne de vanzari sau de produs in functie de necesitati. O parte din lucrurile care ne recomanda si pe care le-am facut deja pentru clientii nostrii. Cel mai bine putem discuta personalizat la o prima discutie. Foloseste formularul alaturat pentru contact

Da-ne un semn si stabilim o prima discutie. Intra pe pagina Contact si lasa-mi mesajul tau!

Consultanta in vanzari


Consultanta Business – Vanzari

tinand cont de importanta vanzarilor in cadrul oricarei companii – indiferent daca exista o echipa de vanzari sau doresti infiintarea unei echipe de vanzari va putem consilia si sprijini in restructurarea echipei actuale, construirea unei echipe si instruirea echipei de vanzari si a managementului in vanzari. Putem definii strategia de vanzari, strategia de politica comerciala, strategia de pret si discount, strategia de remunerare a echipelor de vanzari, pregatirea echipelor de vanzari, training de produs.


Consultanta Business – Personal

Oamenii sunt cea mai importanta resursa cand vine vorba de vanzarea unui produs. Avem Super Produs, avem Super Strategie, avem Plan de Marketing, avem resurse pregatite sa iesim in piata, poate deja avem ceva clienti DAR…. fara oameni de vanzari care sa foloseasca toate uneltele enumerate mai sus, nu o sa avem Vanzari. Asa ca putem oferi pachetul complet Recrutare, Instruire si Evaluare personal – putem asigura recrutarea fortei de vanzari pentru companie, inchegarea echipei de vanzari, integrarea noilor angajati in echipa deja existenta, pregatirea noilor angajati si imbunatatirea vechilor angajati.


Dezvoltarea personala

este un pas obligatoriu pentru cresterea noastra ca si oameni si angajati sau angajatori. Dezvoltarea si Specializarea angajatilor in functie de nevoile companiei pot duce business-ul la urmatorul nivel. Cand un angajator hotaraste sa investeasca in echipele pe care le are arata in primul rand importanta pe care o acorda personalului angajat dar si liniei de business pentru care doreste metode noi aplicate. Dupa descoperirea nevoilor, training-urile oferite vor fi specifice si pot acoperi o gama larga de specializari: vanzari, time management, negociere, leadership, produs, intraprenoriat, dezvoltare personala, management.

Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This