Oferim

Consultanța vânzări & achiziții

Stim ce inseamna un expert si asta este si motivul pentru care serviciile noastre de consultanta sunt direct raportate la ceea ce putem oferi din punct de vedere al unui expert. Vorbim de consultanta de Management, Vanzari, Strategii de Vanzare, Restructurare echipe de vanzari, Implementare produse noi, Comert Online, Coaching.

Ne intalnim, discutam, aflam nevoile Companiei pe care o reprezentati si dupa o analiza atenta venim cu solutia propusa si metode de implementare.

Oferim

Consultanță achiziții auto și flote auto

Experienta din domeniul auto si rezultatele obtinute pentru cientii nostri de peste 12 ani ne recomanda pentru consultanta in domeniul auto. Fie ca vrei sa achizitionezi o masina pentru uzul personal sau o flota pentru compania ta sau pentru care lucrezi noi te putem ajuta sa alegi cea mai buna varianta. Avem acces la platforme auto ale producatorilor si putem obtine cele mai bune preturi pentru achizitii auto din U.E. Avem parteneriate in tara cu Dealeri Auto ale majoritatii brand-urilor prezente in Romania si datorita volumului pe care l-am achizitionat deja putem obtine cu siguranta un pret foarte bun. Parteneriate avem si cu cele mai mari firme de Leasing Financiar sau Operational si putem obtine cea mai buna varianta de finantare auto. Haide sa detaliem la o prima intalnire.

Oferim

Servicii complete în Negociere

Oferim servicii complete in negociere: de la training la shadowing si reprezentare. Te ajutam sa intelegi si sa stapanesti tehnici de negociere, tehnici de vanzare si tehnici de persuasiune, pentru a obtine acorduri durabile si usor de pus in practica… Suntem partenerul tau de incredere in negociere, cu specialisti acreditati international si experienta atat in negocierile proprii de business, cat si alaturi de clienti

Angel Răducanu

Sunt Angel și sunt sigur că oricine poate reuși să facă ceea ce își dorește, când își dorește!

  • Coaching
  • Training
  • Consultanta
Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This