Câștigă-ți Libertatea Acțiunilor spre Rezultat!

Hai și tu în programul CLAR pentru un viitor mai bun!

Sunt Angel Răducanu

Business  & Life  Coach

Sunt recomandat de clienții mei pentru Claritate, Acțiune și Rezultate!

Dacă ai timp dar nu ai bani...

Cu siguranță nu ești mulțumim de ce este în jurul tău. Dacă ai ajuns în situația de a avea timp și ai impresia că nu știi ce să faci cu el, adică nu ai chef să te apuci de nimic… știu prin ce treci pentru că am fost acolo. Am ieșit din acea stare doar după ce am știut CLAR ce vreau și ce am nevoie să fac.

Dacă ai bani dar nu ai timp...

Știu ce simți. Am fost acolo și ajunsesem să nu mă pot bucura de bani… pentru că restul nu erau așezate. Viața este despre echilibru și pentru a obține echilibru ai nevoie de CLARitate. CLARitate pe toate planurile vieții tale sau cel puțin pe cele pe care le poți controla tu

CLARifică viitorul NOULUI TU!

O viață fără CLARitate este o viață fără direcție. Altcineva deține controlul asupra vieții tale dacă ție nu-ți e CLAR ce-ți dorești, ce-ți place, ce nu-ți dorești, ce nu-ți place, ce vrei să lași în urma ta și cel mai important cum vrei să trăiești pe toate planurile vieții tale! E ca și cum te urci în mașina cuiva și te astepți să te ducă unde vrei tu, doar pentru că așa gândești. E CLAR că nu se va întâmpla asta: cel mai des, cel care conduce alege destinația dacă tu nu-i spui unde și cum vrei să mergi!

Deblochează-ți potențialul complet!

Ce ai nevoie să fie CLAR în viața ta?

Timp - Energie - Sănătate = Chef de viață

Bani - Finanțe - Carieră = Stil de viață

Relații - Anturaj - Dezvoltare personală = Mod de viață

Spiritualitate - Relaxare - Contribuție = Lecții de viață

Aveam timp dar nu aveam bani apoi am ajuns să am bani și nu mai aveam timp. După ce am jonglat o perioadă între cele două aspecte mi-am dat seama că le echilibrasem cât de cât dar… aveam aproape 30 de ani și eram încă burlac. Mi-am clarificat ce-mi doresc și în câteva luni (fără exagerare 😇) începusem construcția familiei lângă o parteneră așa cum îmi doream. Multi ani după această poveste sunt echilibrat pe cele mai multe aspecte si am foarte CLAR definit ceea ce vreau să se întample în continuare. Nu ajungeam la acest echilibru dacă nu-mi stabileam CLAR ce-mi doresc și ce pași am de făcut. E o muncă continuă dar placută pentru că știu de ce o fac si mai ales pentru ce o fac. Am ajuns acum să-i ajut pe cei care vin spre mine să obțină claritate în privința a ceea ce-și doresc de la viață fie că vorbim de bani, de relații, de sănatate, business sau antreprenoriat. Există câteva mecanisme, sisteme care odată pornite te duc spre ceea ce poate acum nici nu visezi… asta pentru că nu ai CLARitate suficientă să visezi.

Te aștept la acest Workshop ca să obții echilibrul mult dorit! 

Modulul 1 - Chef de Viață

Timp – Energie – Sănătate

 • Înveți să-ți controlezi Timpul
 • Înveți să-ți controlezi Energia
 • Înveți să-ți asiguri Sănătatea
 • Înveți cum să elimini Amânarea
 • Îți crești și antrenezi

Cheful de Viață

Modulul 2 - Stil de Viață

Bani – Finanțe – Carieră

 • CLARifici de unde vin și mai ales unde pleacă banii tăi
 • CLARifici ce surse de venit poți aduce în viața ta
 • CLARifici dacă rolul actual este ceea ce-ți dorești
 • Angajat sau Antreprenor
 • Îți CLARifici și-ți definești

Stilul de Viață

Modulul 3 - Mod de Viață

Relații – Anturaj – Dezvoltare personală

 • Familia de bază
 • Familia extinsă
 • Media celor 5
 • Crești sau te oprești
 • Definești și-ți stabilești

Modul de Viață

Modulul 4 - Lecții de Viață

Spiritualitate – Relaxare – Contribuție

 • Crezi sau nu…
 • Hobby-uri / Pasiuni
 • Ce lași în urmă
 • Definești cine ești
 • CLARifici cum să folosești

Lecțiile de viață

De ce să participi ?

Ce poți obține la Workshop?

CLARitate este primul lucru pe care-l vei obține dacă alegi să participi alături de noi la acest Workshop. Indiferent de domeniul din viața ta la care te gândești acum te asigur că exercițiile din fiecare modul te duc către CLARitatea de care toți avem nevoie. Gândește-te că vrei să ajungi ‘undeva’, dar te miri că nu începi drumul și te miri că nimeni nu vrea să meargă alături de tine.  Foarte mulți oameni vorbesc cu ușurință despre setarea de obiective și obiceiuri, dar uită să-și definească ce pași au nevoie și apoi se miră că nu funcționează și că au trecut ‘n’ luni dar nu s-a întâmplat nimic. Normal că nu se întâmplă nimic dacă nu faci nimic. Nu faci nimic pentru că nu știi de unde să începi sau începi cu entuziasm și te oprești la al doilea sau al treilea pas. Ei bine CLARitatea este ceea ce ai nevoie în fiecare arie a vieții tale dacă vrei să treci la nivelul următor fie că te gândești la bani, la carieră, la relații, la sănătate, la business, la relaxare, etc. Fiecare domeniu și fiecare etapă are nevoie de CLARitate ca tu să faci și să obții ceea ce-ți dorești.

*apasă pe plus + ↓

Este pentru mine dacă simt că sunt blocat/ă?

Este fix pentru tine. De fiecare dată când m-am simțit blocat într-o etapă a vieții sau într-o arie CLARitatea este ceea ce m-a scos de acolo și m-a ajutat să trec la următoarea etapă. Blocajele de orice fel apar din lipsa CLARității și asta pentru că așa e normal. Suntem ființe raționale și vrem să știm că suntem în siguranță. Vrem să știm că pasul pe care-l facem este spre mai bine și nu spre o prăpastie. CLARitatea ne ajută să ne deblocăm și să facem următorul pas în siguranță. Hai cu noi!

Nu am timp să particip... sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le fac..

Tocmai ăsta este primul pas: hai alături de noi și-ți garantez că vei descoperi unde fuge timpul tău și cum poti obține rezultate mai bune indiferent de domeniu fix cu același timp pe care-l consumi și acum poate chiar mai puțin. Rezultatele clienților mei și ale mele mă încurajează să fiu 100% sigur că funcționează. Și dacă tu te hotărăști să faci ceva sau nu TIMPUL oricum trece. Cum vrei să fie viața ta peste câteva luni? La fel?

Nu am bani... particip data viitoare

Einstein are atribuit un citat care spune cam așa: definiția nebuniei este să faci mereu același lucru și să aștepți rezultate diferite. Ei bine acum este cel mai bun moment să investești în viitorul tău pentru că aici eu nu promit rețete miraculoase ci rețete testate care să te ajute să-ți CLARifici ce ai de făcut de acum înainte ca să nu mai ajungi în situația asta. PLUS: există o Garanție pe care eu o ofer deci oricum ar fi nu pierzi acești bani.

Amân foarte des.. probabil asta o să fac și după workshop

Lipsa acțiunii, adică amânarea are mai multe rădăcini dar cele mai multe sunt pornite din frică și din lipsa CLARității. Cum să te apuci să faci ceva dacă nu știi exact ceea ce vrei. Cum să înțeleagă creierul tău că tu chiar îți dorești acel lucru dacă nu-i spui ce are de făcut – măcar parțial, măcar la început. El consideră că e doar o idee și e normal să o lase în stand-by: vreau să slăbesc, vreau să câștig mai mulți bani, vreau mai mult timp, vreau o altă mașină, vreau alt job, vreau antreprenoriat, vreau ….. și cam așa arată comenzile date creierului de majoritatea. CLARifică exact ceea ce vrei și o să vezi cum apar resursele și cheful pentru a obține ceea ce-ți dorești. Știu din experiența mea și din lucrul alături de clienții mei acest fapt și nu are cum să nu meargă la tine. Crede-mă că fiecare om are povestea lui și unele sunt mai complicate decât par pentru tine. Cel mai bine este să-ți definești povestea ta.

Mereu rămân fără resurse și oportunități

Un lucru e sigur: timpul este o resursă nerecuperabilă: odată trecut nu se întoarce și ceea ce n-ai făcut la timp… poți face altădată dar folosind timp alocat pentru altceva. În schimb – energia, banii și altele similare sunt resurse regenerabile și multiplicabile și poate chiar nelimitate. Important pentru tine este să-ți fie CLAR de care, ce cantitate, când și cum să o folosești în favoarea ta. Hai cu noi!

Ceea ce cred eu că am nevoie acum nu am găsit pe această pagină.

Am avut multe situații când aveam impresia că nu am soluții și când apăreau la îndemâna mea aveam impresia că nu sunt cele potrivite pentru ce am eu nevoie. Din fericire, având credință și încredere că nimic nu apare întâmplător în viața mea, am făcut totuși un pas, am întrebat, am scris și am CLARificat dacă este potrivit pentru mine. Te îndemn și pe tine dacă ai cel mai mic sentiment că se poate să fie pentru tine să nu renunți înainte să stăm de vorbă. Promit că o să fiu sincer cu tine și dacă consider că nu te poate ajuta acest workshop… o să-ți spun direct. WhatsApp sau telefon: 0751513106 – chiar dacă nu răspund pe loc fiind poate într-o sesiune, revin în cel mai scurt timp. Mail: angel@angelraducanu.ro 

Pe WhatsApp, pe telefon sau pe mail, răspund eu personal pentru că-mi place să mă conectez cu oamenii care doresc să participe la programele mele.

Când?

Sâmbătă 03.07.2021 între orele 10-18

Cum?

LIVE pe platforma ZOOM

+ sesiune BONUS 09.07.2021 între orele 18-20

Cine sunt eu?

Sunt Angel Răducanu – Antrenor de Oameni Mari – pe scurt – Coach – Trainer – Consultant de Business și susțin Liderii și viitorii Lideri, să devină cea mai bună versiune a lor prin Coaching – Training – Consultanță pentru că iubesc oamenii care-și asumă propria viață și direcție și mă bucur alături de ei de rezultatele apărute în urma interacțiunii noastre!

Sunt OM. Sunt fiu, frate, soț, tată și prieten și știu că avem o singură viață – aceasta, acum – și de foarte mulți ani respect această resursă și mă bucur la maxim prin CLARitate!
Tot ce vei descoperi în acest workshop este deja testat de mine și de clienții mei și sunt sigur că o să-ți aducă multe beneficii, dacă …. ești dispus să aplici!

Pentru că întotdeauna am iubit oamenii și am simțit o chemare spre a-i sprijini sunt absolvent de Teologie (9 ani în România) și absolvent Metoda Silva și Terapeut Theta Healing certificat de instituții din S.U.A.

Te aștept alături de mine la acest Workshop care-ți poate schimba viața în bine!

Profesional vorbind sunt Coach și Trainer acreditat național și internațional și după 22 de ani în vânzări practice – în domenii diverse mă ocup acum de Strategiile de Vânzări  – pentru companii care acum încep, de la 2 angajați la peste 200 – de la formarea departamentului de vânzări până la restructurarea departamentului actual de vânzări.

Sunt și Antreprenor în domeniul online și pentru că înțeleg și dinamica antreprenoriatului îi ajut pe Antreprenori și pe  Managerii de Vânzări să obțină profit și rezultate și să evite irosirea de resurse. Fac asta mai întâi clarificând obiectivele apoi  stabilim pașii de actiune ca la final să obțină rezultate.

Ce spun cei care au lucrat deja cu mine?

Uneori in viata primim ”cadou” cate o perioada foarte neagra, in care toate par sa mearga impotriva noastra. Acestea sunt poate cele mai benefice perioade pe care le putem avea, pentru ca ne simuleaza forta creatoare dar si puterea de lupta. De obicei finalul lor este marcat de o cotitura, manifestata printr-o idee, o intamplare, o actiune etc. La mine a fost marcata printr-un om, iar acest om este Angel Raducanu.
Detin o afacere in domeniul farmaceutic, care trecea prin niste momente grele in momentul in care am apelat prima data la serviciile lui Angel. Inca de la prima sesiune, intr-un mod atat de fluid si firesc, niste intrebari aparent simple puse de coach, dar in esenta foarte studiate si cu tinta precisa, au avut darul de a inlatura valul de pe ochii mei la ceea ce s-au dovedit a fi cele mai simple si eficiente solutii pentru cresterea afacerii mele.
Cred ca adevarata calitate si valoare a unui profesionist de genul lui Angel este in primul rand atmosfera extrem de relaxata pe care reuseste sa o creeze inainte de inceperea sesiunii propriu zise, si care favorizeaza procesul de gandire creativa, dar si modul in care reuseste sa te faca pe tine sa identifici adevarat problema si sa gasesti solutia cea mai simpla si la indemana. Maiestria consta in faptul ca ai tot timpul senzatia ca a fost ideea ta. In realitate, el reuseste sa creeze un traseu logic, cu puncte de cotitura, pe care te conduce aproape fara sa sesizezi.
As recomanda cu siguranta serviciile sale pentru oricine are nevoie de un boost in afacere, viata personala, decizii importante, etc. Rezultatul sedintelor cu Angel pentru mine a fost o crestere remarcabila a cifrei de afaceri, dar si o stare de implinire personala si profesionala care rezista in timp. Este un adevarat profesionist dar si un OM deosebit.
Cătălina Cristache

CEO Invictus Pharmaceutical

In urma evenimentului Be You Be Free – Money , am primit Bonus o ședința de Coaching cu Angel, care de fapt s-a transformat in doua. In urma acestor ședințe Bonus , am avut parte de constientizari pe care nu le luasem in seama, de idei noi care sa ma ajute in demersul meu. Angel știe sa pună intrebari exacte astfel încât sa scoată de la tine soluțiile , știe sa ghideze către identificarea problemelor . M-a ajutat prin aceste doua sesiuni individuale sa actionez spre idealul propus și sa găsesc răspunsurile potrivite pentru mine . Cel mai mult am apreciat la el ca a adus o valoare imensa in aceste ședințe, având in vedere ca erau gratuite și in special ca in urma lor nu a încercat sub nicio forma sa îmi vândă ceva. Îl recomand cu toată încrederea și cu siguranța voi apela la el atunci când voi avea nevoie , căci știu sigur ca ceea ce el oferă este valoros și mare ajutor pentru mine . Mulțumesc din suflet Angel !
Corina Șneapotă

Antreprenor - domeniul Beauty

Clienții mei…

Cartea mea de vizită

Il recomand pe Angel Raducanu cu mare drag. Vorbind cu el in sesiunile de coaching pe care le-am avut, m-a ajutat foarte mult sa imi pun ordine in viata mea si sa imi dau seama intr-adevar ce este important pentru mine. Punandu-mi intrebarile potrivite, a stiut sa scoata la suprafata raspunsurile potrivite.
Multumesc Angel 🙏🙏🙏
Virginia Mărgean

Trainer Speaker Coach , John Maxwell Team

Lucrez de câteva luni cu Angel Raducanu și pot să afirm că reușește de fiecare dată să îmi ofere claritatea de care am nevoie, reușește să mă scoată din zona de confort, să mă motiveze, să mă pună la treabă și să conștientizez că de cele mai multe ori dețin soluția la problemele cu care mă confrunt, doar că e nevoie de un coach cu experiență să mă ajute să am mai multa claritate.

Cristian Radu

Consultant Marketing , România & Spania

I highly recommend Angel for his coaching skills. I had the privilege to work with him as peer to peer. He has a driven personality, present in the process, challenging nevertheless charming and empathic. After working with him, I have a clear vision on how to reach my goal and he helped me spread my wings to reach it. Thank you, Angel! ❤

Corina Bădescu

Coach , ex EMEA Channel Collections Manager la HP

Sunt sigur că funcționează!

Sunt tehnici testate deja de mine și clienții mei

Nu ești sigur dacă acest workshop este pentru tine? Foarte bine! Hai să stăm de vorbă 15 minute și eu îți promit că îți spun direct dacă este pentru tine sau nu și asta pentru că mă interesează să obțin rezultate cu toți cei care intră în contact cu mine. Dacă simt că acest program nu este pentru tine, o să fiu sincer și atunci nu ai nici un risc! Nu ezita să mă întrebi direct.

Trimite mesaj și te sun eu!

CLARitate

Fără claritate nu ai direcție și nu poți obține ce-ți dorești!

TIMP

Când rămâi mereu fără timp e cazul să schimbi ceva urgent!

ECHILIBRU

Este cel care-i ajută pe oamenii de succes să aibă și mai mult succes

BANII

Sunt ca o recompensă că faci bine ceea ce faci și îi poți ajuta și pe cei din jur mai mult atunci când îî ai

Găsește-ți Echilibrul. Stabilește ceea ce-ți dorești. Acționează. Recompensează-te.

CLAR – Câștigă Libertatea Acțiunilor tale spre Rezultat!

Faptul că azi nu ești încă acolo unde ți-ai dori este rezultatul direct al alegerilor făcute până acum. Vestea bună? Indiferent de ceea ce faci acum sau ceea ce ai acum cu siguranță nu este timpul pierdut să mergi mai departe spre ceea ce-ți dorești cu adevărat. Este de datoria noastră să lăsăm aici pe Pământ o moștenire care să ajute următoarele generații așa cum cei dinaintea noastră au făcut ce au știut ei mai bine ca noi azi să ne putem bucura de tot ceea ce ne înconjoară.

Ești la o acțiune ( CLARă ) distanță de ceea ce ți-ai dori și la câteva mutări de care să te bucuri peste ceva timp. Timp, care oricum trece și care ne permite să devenim ceea ce ne dorim dacă avem CLARitate suficientă ca să scăpăm de frică. Se spune că frica este lipsa curajului dar eu cred cu tărie că frica este de fapt lipsa CLARității din viețile noastre și cel mai mare blocant. Când știi clar ceea ce vrei să faci și ești dispus să depui efortul necesar, frica dispare pentru că nu are cum să rodească într-un mediu de încredere, dorință, acțiune și rezultate. Când obții ceva cât de mic te simți puternic și știi că până la urmă poți obține orice îți propui… dacă ai CLARitate suficientă. Acest Workshop  îți promite că poți obține CLARitate și apoi să Câștigi Libertatea Acțiunilor tale spre Rezultat!

Program și modalitate de desfășurare

Online pe platforma Zoom. Poți participa din confortul casei tale sau din concediu. Tot ce ai nevoie este o conexiune bună la internet și un device cu microfon și cameră: laptop, tabletă, telefon, PC.

Workshop-ul se desfășoară LIVE Sâmbătă 03.07.2021 între orele 10 – 18 

+ Sesiune Bonus de implementare Vineri 09.07.2021 – între orele 18-20

Este un Workshop practic și pragmatic drept urmare este construit ca să fie de impact și cu efect imediat: teorie + practică + acțiuni imediate

Lucrez cu o serie mică de participanți tocmai pentru că vreau ca toți să poată beneficia de atenție sporită și ca fiecare să aibă timp să-și efectueze exercițiile și să se bucure de energia și feedback-ul Grupului

U

Descoperire

Resurse

CLARitate

Viziune

Rezultate

Planificare

Networking

Pret Workshop

BONUS +

BONUS 1 - CARTE SURPRIZĂ

O carte care să te ajute să decizi mai repede ceea ce este cel mai bine pentru tine!

BONUS 3 - GRUP PRIVAT

‘Unde-s mulți puterea crește’ este azi mai actual ca niciodată și mi s-a dovedit de foarte multe ori.

BONUS 2 - CAIET DE LUCRU

Caiet de lucru printat cu toate exercițiile pe care să le poți relua ori de câte ori simți nevoia!

BONUS 4 - POȚI REPETA

Poți participa Gratuit la oricare ediție viitoare pe parcursul unui an.

   Garanție 100%

Participă la acest workshop fără nici un risc. Hai la workshop cu mintea deschisă și dornic să schimbi ceva în viața ta. Dacă după primul modul (primele 2h) consideri că nu este pentru tine în acest moment, că nu rezonezi cu informațiile, te poți retrage fără alte întrebări, primești banii înapoi și rămâi și cu Bonusul 1 (carte) și Bonusul 2 (caiet de lucru printat) cadou din partea mea.

Cum se face plata?

După ce te-ai hotărât asupra unui pachet apeși butonul ‘Vreau la Workshop’ (de oriunde din această pagină) completezi datele de acolo și te sun eu personal în cel mai scurt timp să stabilim detaliile. Plata se face după discuția noastră telefonică prin transfer bancar în baza unei facturi emise de mine (Persoană Fizică sau Persoană Juridică – tu decizi).

Întrebări frecvente

*apasă pe plus + ↓

Cum știu că este pentru mine acest program?

Ei bine aici doar tu poți decide. Ce este important să faci înainte să decizi dacă este potrivit pentru tine sau nu? Să stai cu tine câteva minute și să te întrebi sincer dacă ești mulțumit/ă de toate aspectele din viața ta și dacă ești dispus/ă să schimbi ceva în mai bine. Fii sincer/ă cu tine când te întrebi! Dacă vrei să schimbi și răspunsul este ‘DA, vreau’ (chiar și cu jumătate de gură) atunci te aștept lânga mine la Workshop!

Se văd rezultatele imediat?

Dacă răspunsurile de la exercițiile din workshop sunt sincere cu siguranță o sa vezi rezultate imediat! Cum de sunt așa sigur? Am văzut asta pe pielea mea și văd aproape zilnic la clienții mei.

Ce pot să fac după workshop?

Să începi să-ți asumi propria viață și să te bucuri de noul traseu. O să ai la îndemână căteva instrumente care să te ajute de fiecare dată când ai de luat o decizie importantă, când ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori, când ai nevoie de o recalibrare în viața ta.

Dacă mai am nelămuriri după workshop?

In funcție de pachetul ales de tine ai câteva resurse și după workshop. Poate să fie vorba de înregistrarea unde să reiei explicațiile mele legate de exerciții, poate să fie vorba de o întâlnire 1 la 1 cu mine ȘI cel mai important – creștem o comunitate!  Dorința mea este să creez o comunitate de oameni care să-și asume propria viață și care să fie deschiși în ai ajuta pe cei din jurul lor. PLUS – o să ai acces la mine oricând prin intermediul mail-ului (angel@angelraducanu.ro) și WhatsApp-ului (0751513106). Răspund personal la toate mesajele si mail-urile.

Există mai mulți oameni ca mine?

innocent Sigur! Și eu am fost debusolat și știu cum e să te învârți în jurul cozii. Am investit în mine foarte mult (continui și acum și nu îmi pare rău) și am obținut CLARitate de fiecare dată când mi-am propus ceva. Azi am sute de clienți care se bucură de o viață mai împlinită și asta pentru că la un moment dat au avut curajul să vină alaturi de mine – vezi testimonialele de mai sus (100% reale) și vezi mai multe testimoniale pe site-ul meu și pe pagina de Facebook (100% reale – scrise chiar de ei).

Trebuie să mă pregătesc înainte? Dacă nu am făcut niciodată astfel de exerciții?

Nu trebuie să te pregătești înainte… poate doar sufletește să-ți dai voie să te bucuri de o zi pentru tine și pentru viitorul tău mai bun. Dacă nu ai făcut astfel de exerciții? MI NU NAT! Asta înseamnă că ești ca o foaie goală unde începând de azi îți scrii povestea ta… care să fie spusă cu drag de copii, de nepoti, de strănepoți și de cei din comunitatea ta!

Inventează-ți viitorul tău mai bun!

Vino alături de noi! Scapă de amânare!

Acționează azi ca să-ți mulțumești mâine!

Vrei să mă cunoști mai bine? Uite o resursă Gratuită de unde poți descoperi idei practice de 2-4 minute despre Mindset, Antreprenoriat, Vânzări, Comunicare, Negociere, Leadership, Vorbit în public!

Translate »
Share This