Sunt Angel si sunt sigur ca oricine poate reusi sa faca ceea ce isi doreste, cand isi doreste!

Daca ai reusit sa-ti definesti deja ce vrei sa obtii este cazul sa stam de vorba sa vedem de ce nu ai ajuns deja acolo, si cum sa ajungi. Daca nu ai reusit sa-ti definesti deja ce vrei tot trebuie sa stam de vorba ca sa-ti definesti un obiectiv, sa-ti definesti un scop pentru ca pana la urma nimeni nu ajunge aici intamplator si toti avem un scop pe care singuri trebuie sa ni-l descoperim si sa-l implinim.

Azi, putem sa obtinem foarte usor diverse certificari, calificari sau acreditari si care fara practica sunt 0. Ne putem dezvolta doar ajutandu-i si pe altii sa se dezvolte aducand valoare prin ceea ce facem. Mi-am dat seama ca doar fiind inconjurat de oameni si doar ajutand oamenii sa obtina ce vor....  voi putea obtine si eu ce vreau. Am ajuns la concluzia ca viata este despre valoarea pe care o aduci in lumea asta, despre valoarea pe care o aduci oamenilor pe care-i intalnesti si alaturi de care ai un parcurs mai lung sau mai scurt.

Cum ziceam ca puterea exemplului, a actiunii, este mereu mai puternica decat puterea sistemelor stiute, certificarilor obtinute am hotarat sa-mi dedic ultimii ani pentru dezvoltarea mea personala si a echipelor pe care le-am condus, aplicand metodele invatate, testand, esuand si luand-o de la capat pentru a obtine rezultatul asteptat, care de fiecare data a venit.

Sunt Antreprenor si Intraprenor de peste 8 ani, avand diverse proiecte de comert online dar si ofline si de Coach-ing, Training si Consultanta cu firme mari cu acoperire locala, nationala sau internationala, dezvoltandu-mi si antrenandu-mi in permanenta aptitudinile pentru a-i putea invata si pe altii si astfel sa contribuim la tara in care traim si pe care vrem s-o dezvoltam, fara sa asteptam sa fie dezvoltata de altii.

Mi-am dat seama ca cea mai mare satisfactie o am cand lucrez cu oamenii, cand pornim impreuna la un drum si cand ajungem la destinatie si vad satisfactia celui pe care l-am insotit pe parcursul schimbarii alese de el. Din fericire, am putut sa aplic asta inca din anul 2008 cand am dezvoltat prima echipa de vanzari pentru unul din cei mai mari importatori auto din Romania, si de atunci... continui... si mi-am luat ca motto personal un citat al lui Zig Ziglar care spune ca:

„Poti obtine in viata tot ce vrei daca ajuti suficient de multi oameni sa obtina ce vor”

 

 
 
 
 
i
 

Acreditari & Certificari & Specializari

Bineinteles ca exista si certificari, specializari pe care le puteti vedea mai jos:

Coach acreditat ANC / in curs de acreditare ICF

 

Coaching Skills Certificate – The Academy of Executive Coaching

 

Certificat CNFPA (ANC) - Formator - Trainer acreditat

 

Certificat S.E.O. training – Rezistenta Online

 

Diploma Focus Elite – Andy Szekely – Tehnici si metode pentru stabilirea obiectivelor

 

Certificat CNFPA - Manager Proiect

 

Certificat CNFPA - Competente Antreprenoriale & Abilitati Manageriale

 

Certificat ESTA Bildungswerk – E-Learning for Organisations - Praga

 

Absolvent al AEFO - Master in Administrare Afacerilor

 

ThetaHealing Advanced DNA - ThetaHealing Institute of Knowledge USA

 

Diploma Facebook Ads & Google Adwords

 

Certificat Metoda Silva – Silva Life System Program – Silva International Headquarters

 

Certificat CNFPA - Evaluator Proiecte

 

Certificat Academia Britanica de Afaceri si Comunicare – M.B.A. online

 

Absolvent Speaker Masterclass by Andy Szekely - Comunica, Influenteaza, Convinge

 
Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This