Angel este persoana care are capacitatea de a capta minunat atentia unui auditoriu si de a transmite informatia astfel incat aceasta sa ajunga la public intr-un mod clar si usor de retinut. Cum? Printr-o structurare foarte riguroasa a informatiei si prin prezentarea acesteia cu mult umor si relaxare. Exact acestea sunt cele mai valoroase calitati ale unui Trainer sau Public Speaker!
Dr. Irina Vasilescu
Coach, Trainer, Autor, Antreprenor
Cred in faptul ca numele pe care il avem nu e intamplator. Si mi se confirma acest lucru si prin Angel: Putere, Daruire, Pasiune, Curaj si Determinare. Atributele unui om cu nume de inger.
Romeo Cretu
Dezvoltator de Oameni
Imi aduc aminte prima intalnire cu Angel. Primul meu gand a fost “acesta este liderul natural, omul acesta s-a nascut sa fie un lider carismatic”. Mai tarziu am descoperit gandirea sa inovatoare, o manifestare vie a ceea ce spunem noi “a gandi in afara cutiei” si am vazut ce impact profund are asupra celor din preajma sa. Angel Raducanu este managerul care gaseste mereu solutii practice si omul de incredere catre care poti sa mergi cu inima deschisa. Multumesc ca te cunosc, prieten drag! Te imbratisez,
Zoia Zarnescu
Consilier de Dezvoltare Personala
L-am cunoscut pe Angel in urma cu multi ani si pot spune ca este o persoana serioasa, corecta, perseverenta, pe care te poti baza. In 2015 l-am recomandat pentru o pozitie de Director National de Vanzari, unde a avut rezultate foarte bune, atat in ceea ce priveste recrutarea unei echipe la nivel national, trainingul si motivarea ei, cat si in cresterea vanzarilor pe fiecare regiune. Il recomand pe Angel cu toata increderea atat pentru pozitii de manager de vanzari, cat si pentru activitati de consultanta si training in acest domeniu.
Floriana Enescu
Managing Director Qualia Executive Search
In viața , ai ocazia sa întâlnești oameni… si oameni valorosi! Am avut plăcerea sa-l cunosc pe Angel Raducanu și sa relaționez cu el, prima oara pe plan profesional, ocazie in care am constatat ca seriozitatea și profesionalismul pot fi extrapolate și in relația de prietenie pe care o am cu el. Sunt mândra ca ma pot numără între prietenii lui și oridecate ori voi avea ocazia sa-l recomand ca și Coach, Consultant sau Trainer o voi face cu toată plăcerea, argumentând și girand pentru el . Pregătirea lui profesională nu va da greș niciodată in relația cu prietenii mei si viitorii lui clienți. Am fost consiliata de el și rezultatul a fost implementarea unui nou business care, pentru mine la inceput părea a fi un vis nerealizabil. Datorită lui astăzi sunt Antreprenor si la fiecare pas important pentru dezvoltare pe care-l fac simt nevoia sa-l consult știind foarte bine ca mi va îndruma pașii și-mi va așeza feliile proiectului meu pe o linie echilibrata ce-mi va aduce satisfactiile rezultatelor scontate.
Emilia Bujenita
Antreprenor
Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This