Vanzari. Crestem vanzarile!

Ai vanzari dar profitul lipseste sau este prea mic? Stii ca domeniul tau este in crestere si cu toate astea vanzarile tale stagneaza? Concurenta pare ca te prinde din urma? Ai deja o echipa de vanzari care are potential dar nu a reusit nimeni sa-l descopere ? Vrei sa formezi acum o echipa de vanzari pentru produsele sau serviciile tale ? Simti ca e nevoie sa inlocuiesti cativa oameni din echipa ? Vrei o noua strategie de vanzari ?

Ai ajuns in locul potrivit, noi te putem ajuta. Discutam si aflam ce nevoi are in momentul de fata organizatia ta. Chiar daca sunteti 3 oameni sau 300 descoperim nevoile si gasim cele mai bune metode pentru implementare. Imbunatatim ce este nevoie, schimbam unde nu se poate repara, implementam ceea ce lipseste.

Vrei sa stii cum facem asta? Vrei sa stii ce rezultate am avut pana cum?

Cine-i T.E.F. si de ce este prietenul nostru aici pe site si in viata reala ?

Se spune ca exista doua categorii de traineri: cei care vorbesc din carti si cei care vorbesc din exercitii, din viata reala. Mie-mi place sa ma duc mai mult spre categoria a 2-a. Adica imi plac sistemele, procedurile, legile, metodele daaaar imi plac si mult cand sunt aplicate, testate. Pe scurt: nu-mi prea place sa vorbesc aici pe site (si in general) doar din carti. Sunt mai degraba un practician decat un teoretician.

Imi place sa testez. De ce? Pentru ca intotdeauna am considerat ca cel mai puternic exemplu este cel personal. Nu poti deveni lider daca nu ai exemplul personal in spate. Testez si vad daca mi se potriveste sau daca-mi place. E similar cu ceea ce faceam majoritatea cand eram mici: nu mananc ..x… pentru ca nu-mi place .. ??? Pai de unde sa stii daca-ti place daca nu ai gustat (testat) ? Nu vrei mai bine sa gusti (testezi) si dupa aia sa decizi? Pana la urma in toate domeniile primul pas este sa testezi. Cand iti cumperi pantofi sau o bluza – nu o probezi (a se citi testezi) ? Nu vorbim aici de exceptii cand stim masura, numarul, etc si doar comandam/cumparam. Cand te duci sa-ti faci ochelari nu testezi ? Cand ai inceput sa scrii nu ai inceput cu bastonase, liniute, curbe ? Ai testat? Drept urmare T. = testeaza

Dupa ce testezi poti decide daca-ti place sau nu. Abia atunci incepi sa ai o parere relevanta – care pana la urma nu trebuie sa fie definitiva – despre ceea ce urmeaza. Si cand testez mai multe lucruri si aleg unul, ca sa-l folosesc cum trebuie si ca sa devin expert sau sa-mi intre in reflex, ce trebuie sa fac? – sa exersez. Exersez principii, exersez metode si adaptez daca este necesar nevoilor mele fara sa schimb principiul de baza. Ai permis ? Cand te-ai urcat prima oara in masina singur… este ca-ti tremurau… toate cele? Este ca te uitai cand la pedale, cand la drum, cand la maneta schimbatorului de viteza, cand la bord? Ei bine, dupa ceva timp si kilometri condusi, multe le faci acum „automat” ? Asta pentru ca ai exersat. Sportivii, cum credeti ca ajung campioni ? Cum cedeti ca „prind” podiumul ? Prin exersare sau antrenament (sportiv). Asa ca asta fac si eu cand descopar ceva nou care consider ca-mi poate aduce beneficii si eficienta in ceea ce fac. Exersez si ori aleg sa folosesc mai departe ori renunt… dar macar stiu ca am exersat si sunt in masura sa spun daca pentru mine functioneaza sau nu. Drept urmare E. = exerseaza

Acum ca am descoperit, am testat si mi s-a parut interesant sau util si am si exersat ceva timp pot spune daca functioneaza sau nu – pentru mine. Dar macar daca scriu sau vorbesc despre acel ceva, vorbesc in cunostinta de cauza si acum pot spune din experienta ca eu am testat si exersat si a /sau nu a functionat. Drept urmare F. – functioneaza

T.E.F. – testeaza, exerseaza, functioneaza sau

T.E.F. – testeaza, exerseaza vezi daca functioneaza (pentru tine) sau

T.E.F. – testeaza, exerseaza sigur functioneaza (aici deja avem mai multe marturii ca functioneaza)

Leadership!

Cum frumos spune Andy Szekely – „Cand te cunosti pe tine devii liber, cand ii cunosti pe ceilalti devii Lider!” Ce este Leadership-ul? Cum poti deveni un lider mai bun? De ce ar trebui sa ajungi lider in domeniul tau? Ce poti obtine ca si lider in domeniul tau? Poti fi lider? Vrei sa fii lider ? Haide sa stam de vorba! Doar asa putem sa ne dezvoltam: cand ii ajutam pe altii sa creasca, ajungem sa crestem impreuna cu ei. Asta face un lider – merge alaturi de oamenii lui, ii ghideaza cu siguranta spre obiectivele stabilite impreuna. Vino sa stam de vorba, vino sa pornesti pe calea de a deveni Lider!

Time/ Life Managment

Timpul… singura resursa pe care nu o putem reproduce. Indiferent de ceea ce facem noi, timpul… trece. El isi urmeaza cursul stabilit si nimeni nu il poate opri – cel putin pana acum nu a reusit nimeni. Asta este si motivul pentru care eu mi-am stabilit ca prioritate timpul si petrecerea timpului. Te pot ajuta sa-ti controlezi si tu timpul si te pot ajuta sa-ti cresti timpul petrecut pentru ceea ce este important pentru tine. Vino sa stam de vorba si o sa-ti gasesti cea mai buna metoda de a-ti consuma timpul care trece si care nu se poate intoarce sau reproduce. Daca tot nu-l putem inmulti hai sa-l controlam si sa ne controlam ceea ce facem in tot timpul nostru … aici. Toti avem 24 de ore la dispozitie intr-o zi… important este ce facem cu cele 24 de ore. Nu e usor, nu e nici greu si presupune schimbarea catorva obiceiuri… consumatoare de timp care nu ne intorc nimic benefic.
Haide sa stam de vorba! Pe timpul nostru despre timpul nostru!

Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This