MASTERMIND cu Andy Szekely, Remus Bălan și Angel Răducanu

PERSUASION MASTERMIND BUCUREȘTI

„Descoperă acel 1% din tine care îți poate aduce 100% succes în comunicare.” – Andy Szekely
Știința influențării este cea care dă oricărui om interesat de performanță, în orice domeniu din viața sa, avantajul de 1% care poate face diferența de 100%.

În lumea reală, este suficient să fii cu 1% mai bun decât competitorii tăi pentru a fi preferat de majoritatea potențialilor clienți sau pentru a câștiga locul 1.

Gândește-te că este suficient să adaugi un singur cuvânt în vocabularul tău pentru ca relațiile cu cei din jur să se schimbe în bine din ce în ce mai mult.

Nu sunt teorii inventate, ci studii științifice făcute de gânditori de prestigiu din lume.

PERSUASION MASTERMIND e o experiență de învățare DIFERITĂ și GARANTATĂ!

PERSUASION MASTERMIND este un program în care înveți cum să îți îmbunatatesti puterea de convingere și capacitatea de comunicare, astfel încât să performezi la adevarata ta valoare atât în plan personal cât și profesional.

Nu este un simplu curs, ci un program condensat care cuprinde toate formele de învățare posibile: audio, video, text, exerciții, grup de practică, feedback, studii de caz

Peste 500 de absolvenți în edițiile anterioare ale programului Persuasion Elite – curs ce a devenit disponibil în ultmii 3 ani doar în mediul corporate

GARANȚIE 100% de returnare a banilor

Toate metodele cuprinse în acest program sunt 100% originale și se bazează pe o experiență de peste 20 de ani în zona training și dezvoltare personală și profesională.

Se bazează pe cea mai apreciată carte a lui Andy Szekely, ”Comunică, Influențează, Convinge”

Poți avea cel mai bun serviciu sau produs din lume. Dacă nimeni nu a auzit de el, e ca și când nu ai avea nimic!

Poți avea cel mai bun serviciu sau produs din lume. Dacă nimeni nu a auzit de el, e ca și când nu ai avea nimic!

Ai nevoie ca să ajungi la cât mai mulți oameni, iar ca să faci asta, mai întâi trebuie să știi CUM să comunici cu fiecare în parte, CUM să transmiți mesajul tău pe înțelesul celui din fața ta, nu pe înțelesul tău.

Să știi care sunt și cum să folosești PRINCIPIILE pe care le folosesc maeștrii persuasiunii.

Să știi care sunt și cum să îți îmbunătățești ABILITĂȚILE de persuasiune.

Să știi când e MOMENTUL OPTIM să faci o propunere.

Să știi cum SĂ ASCULȚI fără să întrerupi.

Să știi CE SĂ SPUI ca să ”inviți” interlocutorul să se deschidă și să se simtă în siguranță.

Să poți MENȚINE o stare de echilibru și încredere pe tot parcursul întâlnirii.

Acestea sunt, de fapt, lucrurile esențiale pe care liderii le fac, indiferent că lucrează în vânzări, în management sau își educă copiii!

CALITATEA RELAȚIILOR TALE DEPINDE DE MODUL ÎN CARE COMUNICI

✓ Ştii clar cum se fac prezentările argumentate și convingătoare
✓ Ştii să te pregătești pentru întâlniri cu mize mari
✓ Negociezi cu ușurință un contract, o idee, un serviciu
✓ Înțelegi ce întrebări își pune interlocutorul și poți răspunde la acele întrebări
✓ Stabilești relații cu oameni influenți și interesanți
✓ Ştii să rezolvi elegant obiecții și să comunici cu scepticii în mod elegant
✓ Construiești echipe performante în jurul tău
✓ Transmiți celor din jur siguranță și încredere
✓ Înțelegi noțiunea de manipulare și știi cum să te ferești
✓ Îți construiești propriile criterii de influențare ca să te menții în zona etică
✓ Înveți să comunici cu tine însuți, să te motivezi și să îţi gestionezi bine energia

Toate aceste lucruri sunt posibile pentru că, prin acest program, înveți să COMUNICI MAI BINE MAI ÎNTÂI CU TINE, să TE MOTIVEZI și să ÎŢI GESTIONEZI mai bine ENERGIA.

Totul pleacă din interior spre exterior:

✓ Îți crește stima de sine pentru că AI CONTROL și ÎNCREDERE.
✓ Ajuți mai mulți oameni în jurul tău pentru că știi cum să DĂRÂMI BARIERA SCEPTICISMULUI pe care majoritatea oamenilor o au pentru a se proteja de pericolul de a fi manipulați (care, însă, îi ține departe și de oportunitățile bine intenționate).
✓ Știi cum să te protejezi, la rândul tău, de situațiile în care riști să fii păcălit pentru că RECUNOȘTI CU UȘURINȚĂ INTENȚIILE DE MANIPULARE.

Andy Szekely despre PERSUASISUNE

Cine găzduieşte PERSUASION MASTERMIND?

Andy Szekely – carte & curs video

Inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.

Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 1500 de apariții live.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video).

A conceput și livrat 7 programe unicat de training transformațional de dezvoltare personală și leadership bazate pe concepte originale. Newsletter său are peste 350.000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Creator a două branduri naționale:

Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)

Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă – 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Remus Bălan – Facilitator

Este inginer auto, dar a lucrat foarte puţin în acest domeniu. A simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi după aproape 2 ani de muncă într-un service auto a pornit călătoria de leadership.

Timp de 20 de ani a lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale, unde a realizat performanță operațională în vânzări și managementul echipelor de vânzare, trade marketing și account management.

În 2012 a luat decizia să se dedice exclusiv educaţiei nonformale.

S-a specializat în managementul performanţei şi dezvoltarea competenţelor pentru atingerea potenţialului maxim. Programele pe care le-a dezvoltat şi cele în care colaborează acoperă urmatoarele arii: leadership, management, time management, vânzări, public speaking și dezvoltare personală – atitudine – convingeri – obiceiuri.

A dezvoltat proiecte şi a susținut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia, Germania şi Canada. Este trainer, coach şi speaker certificat John Maxwell Team şi Andy Szekely, trainer şi manager de proiect certificat CNFPA, trainer certificat SELLification.

Proiectele semnătură sunt:

⊙ S.P.E.E.D. – sistem de management al performanţei şi dezvoltare a angajaţilor, adresat IMM-urilor
⊙ TIMPUL ESTE VIAŢĂ și TIME K.I.S.S. – programe de Time Management (Self Leadership)
⊙ VÂND, DECI EXIST – program de vânzări persuasive noninvazive
⊙ PREZENTĂRI DE SUCCES – program de public speaking și prezentări de vânzări
⊙ TEEN LEADER – program de leadership menit să ofere tinerilor între 14 şi 20 de ani.

Din 2018 este co-autor, alături de Andy Szekely, al podcastului MASTER MY TIME (www.mastermytime.ro)

Este co-autor al cărților “Îmblânzitorul de fluturi” (alături de Andy Szekely și facilitatorii Elite School) și “Eșecuri de succes” (alături de Vlad Mocanu și 69 de antreprenori români)

Angel Răducanu – Facilitator

Este Coach, Trainer, Consultant și Antreprenor dar cum îi place să spună a muncit la cea mai bună versiune a lui, în fiecare zi în ultimii 20 de ani pentru a putea să spună despre el toate astea.

Are 19 ani experiență în vânzări din care peste 10 în Managementul echipelor de vânzări, consultanță și strategie de vânzări. Din 2011 a devenit Antreprenor și Intraprenor cu acte în regulă și tot de atunci și-a dedicat cariera și viața profesională pentru dezvoltarea lui și a celor din jur. A construit echipe în domenii diverse și a produs rezultate palpabile și concrete pentru companii din România și Europa.

Acum 11 ani și-a însușit citatul lui Zig Ziglar care spune că “Poți obține în viață tot ceea ce vrei dacă, ajuți suficient de mulți oameni să obțină ceea ce vor” și a pornit pe calea dezvoltării personale și a celor pe care i-a întâlnit prin Training, Consultanță și Coaching. Dezvoltă Training-uri interne și open pe diverse domenii cum ar fi: Vânzări, Leadership, Time Management, Public Speaking și Management-ul Echipelor. Oferă Business Coaching, Executive Coaching, Team Coaching, Sales Coaching și Life Coaching pentru că iubește rezultatele care apar ca urmare a sesiunilor de Coaching și iubește oamenii care-și asumă propria viață și direcție.

Știe că pe lângă partea materială un om îmbunătățit în fiecare zi trebuie să-și dezvolte și partea spirituală făcând astfel parte din diverse Cluburi și Asociații Caritabile prin care își oferă resursele materiale și de timp pentru creșterea oamenilor. Este absolvent Metoda Silva și Terapeut Theta Healing certificat de instituții din S.U.A..

Este în permanență pe calea dezvoltării lui și a celor pe care-i întâlnește de aceea caută să se îmbunătățească și dezvolte în fiecare zi pentru că știe că poți învăța de la fiecare om pe care îl întâlnești și că în ziua în care ai încetat să înveți ai rămas în urmă!

Ce înveţi și care este agenda?

SĂPTĂMÂNA 1 – INTRODUCERE:

⊙ Ce este PERSUASIUNEA
⊙ Psihologia Persuasiunii
⊙ Principiul 1% în Persuasiune

⊙ Principiul 1: Ce nu vezi clar, obții rar
⊙ Abilitatea 1: Anticiparea
⊙ Momentul cheie 1: Prima impresie

SĂPTĂMÂNA 2:

⊙ Principiul 2: Cel mai neatent reacționează lent
⊙ Abilitatea 2: Acuitatea
⊙ Momentul cheie 2: Credibilizarea instantanee

SĂPTĂMÂNA 3:

⊙ Principiul 3: Începe stilat, continuă structurat
⊙ Abilitatea 3: Armonizarea
⊙ Momentul cheie 3: Ghidarea spre rezultat

SĂPTĂMÂNA 4:

⊙ Principiul 4: O decizie explicită vine dintr-o nevoie implicită
⊙ Abilitatea 4: Argumentarea
⊙ Momentul cheie 4: Recadrarea

SĂPTĂMÂNA 5:

⊙ Principiul 5: Dacă nu evaluezi, nu evoluezi
⊙ Abilitatea 5: Analiza
⊙ Momentul cheie 5: Închiderea persuasivă

SĂPTĂMÂNA 6:

⊙ Principiul 6: Cine stabilește contextul, controlează jocul
⊙ Abilitatea 6: Amplificarea
⊙ Momentul cheie 6: Recomandările spontane

⊙ Ia-ți P.E.R.M.I.S. de pesuasiune
⊙ Q&A
⊙ Pașii următori

Cum se desfășoară Mastermind-ul?

⊙ Inainte de prima întâlnire primești cartea “Comunică, Influențează, Convinge” și accesul la cursul video

⊙ Studiezi materialele din carte și video (facilitatorii îți vor indica ce ai de studiat)

⊙ Completezi exercițiile zilnice

⊙ La întâlnirile de mastermind participi activ

Un grup de tip mastermind este format din persoane cu scopuri similare, care se întâlnesc periodic pentru a se ajuta în mod reciproc să evolueze pe propriul drum, folosindu-se de inteligenţa şi experienţa colectivă.

Unde şi când?

Online prin platforma ZOOM:

Sesiunea 1: 07 iulie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 2: 14 iulie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 3: 21 iulie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 4: 28 iulie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 5: 04 august, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 6: 11 august, în intervalul orar 18:30 – 21:30

Care este investiția?

 

Menţionăm că datorită formatului întâlnirii, numărul de locuri este limitat. Rezervă-l pe al tău acum!

Angel Răducanu

Sunt Angel și sunt sigur că oricine poate reuși să facă ceea ce își dorește, când își dorește!

  • Coaching
  • Training
  • Consultanta
Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This