MASTERMIND cu Andy Szekely, Remus Bălan și Angel Răducanu

FORMULA MĂIESTRIEI BUCUREȘTI

Poți folosi Formula măiestriei și pentru a învăța să înoți sau să cânți sau să înveți o limbă străină, ori pentru a vorbi în public sau să fii un lider mai bun.

Imensul avantaj al Formulei este faptul că este generică.

Nu contează la ce nivel ești, nu te opri din învățat! Poți învăța de la absolut oricine!

Mastermind-ul FORMULA MĂIESTRIEI tratează toate etapele de evoluție de la Ucenic la Maestru. Ca parte a procesului propune formula măiestriei, care are ca bază de pornire 5 noțiuni pregătitoare:

✓ Claritatea ca punct de plecare în călătorie.

✓ Trăsăturile definitorii ale măiestriei și maestrului.

✓ Cei 4S ( 4 etape ale evoluției tale spre succesul dorit).

✓ Curba sigmoidă ca reprezentare grafică a procesului de evoluție.

✓ Semințele măiestriei ( cele 4 capacități / inteligențe care contribuie la dobândirea măiestriei).

Maeștrii sunt maeștri pentru că au o rețetă completă a succesului, cu toate ingredientele

Nu e suficient să fii muncitor și de multe ori nu e destul nici să ai talent. E nevoie de alte ingrediente și toate ingredientele contează!

Maeștrii sunt maeștri pentru că au o rețetă completă a succesului, cu toate ingredientele, nu pentru că stăpânesc doar câteva “mișcări”. Cei care stăpânesc doar câteva mișcări se numesc amatori.

De aceea e de preferat să vorbim de măiestrie, nu de “un pic mai bine”.

Atunci când tindem către măiestrie, faptul că ne-am propus o țintă atât de ambițioasă, ne va face să tindem către atingerea culmilor potențialului propriu. Către ceea ce putem deveni cu adevărat.

Un maestru este acela care nu încetează să devină cât poate el de bun, care se apropie cel mai mult și cu cea mai mare consecvență de sinele său superior.

Mastermind-ul FORMULA MĂIESTRIEI e o experiență de învățare DIFERITĂ și GARANTATĂ!

FORMULA MĂIESTRIEI este un program în care înveți împreună cu membrii unui grup de Mastermind cum să parcurgi drumul de la stadiul tău actual la cel de maestru și să performezi la adevărata ta valoare atât în plan personal cât și profesional.

✓ Nu este un simplu curs, ci un program complet care cuprinde toate formele de învățare posibile: audio, video, text, exerciții, grup de practică, feedback, studii de caz

✓ GARANȚIE 100% de returnare a banilor

✓ Toate metodele cuprinse în acest program sunt 100% originale și se bazează pe o experiență de peste 20 de ani în zona training și dezvoltare personală și profesională

✓ Se bazează pe una dintre cele mai apreciate cărți ale lui Andy Szekely, ”FORMULA MĂIESTRIEI” și pe experiența de implementare a celor 2 facilitatori

Andy Szekely despre FORMULA MĂIESTRIEI

Te felicit pentru alegerea pe care o faci cu participarea ta în acest program de training!

El este gândit pentru trecerea ta la nivelul următor de performanță și dacă te afli aici știm deja un lucru de spre tine: îți dorești să treci la acest ’’Next level’’.

Instrumentele din acest program au la bază anii de cercetare care au dus la apariția cărții Formula Măiestriei, dar nu se limitează la ea, ci adaugă strategii concrete aplicabile imediat.

Puterea unui grup de mastermind va crește exponențial capacitatea ta de a le aplica și rezultatele pe care le poți obține.

Îmi place să spun că te afli la un singur obicei distanță de următorul tău nivel de performanță.

Programul de față îți poate aduce instalarea acestui obicei !

Inspirație !
Andy Szekely

Andy Szekely despre PERSUASISUNE

Cine găzduieşte PERSUASION MASTERMIND?

Andy Szekely – carte & curs video

Inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.

Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 1500 de apariții live.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video).

A conceput și livrat 7 programe unicat de training transformațional de dezvoltare personală și leadership bazate pe concepte originale. Newsletter său are peste 350.000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Creator a două branduri naționale:

Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)

Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă – 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Remus Bălan – Facilitator

Este inginer auto, dar a lucrat foarte puţin în acest domeniu. A simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi după aproape 2 ani de muncă într-un service auto a pornit călătoria de leadership.

Timp de 20 de ani a lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale, unde a realizat performanță operațională în vânzări și managementul echipelor de vânzare, trade marketing și account management.

În 2012 a luat decizia să se dedice exclusiv educaţiei nonformale.

S-a specializat în managementul performanţei şi dezvoltarea competenţelor pentru atingerea potenţialului maxim. Programele pe care le-a dezvoltat şi cele în care colaborează acoperă urmatoarele arii: leadership, management, time management, vânzări, public speaking și dezvoltare personală – atitudine – convingeri – obiceiuri.

A dezvoltat proiecte şi a susținut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia, Germania şi Canada. Este trainer, coach şi speaker certificat John Maxwell Team şi Andy Szekely, trainer şi manager de proiect certificat CNFPA, trainer certificat SELLification.

Proiectele semnătură sunt:

⊙ S.P.E.E.D. – sistem de management al performanţei şi dezvoltare a angajaţilor, adresat IMM-urilor
⊙ TIMPUL ESTE VIAŢĂ și TIME K.I.S.S. – programe de Time Management (Self Leadership)
⊙ VÂND, DECI EXIST – program de vânzări persuasive noninvazive
⊙ PREZENTĂRI DE SUCCES – program de public speaking și prezentări de vânzări
⊙ TEEN LEADER – program de leadership menit să ofere tinerilor între 14 şi 20 de ani.

Din 2018 este co-autor, alături de Andy Szekely, al podcastului MASTER MY TIME (www.mastermytime.ro)

Este co-autor al cărților “Îmblânzitorul de fluturi” (alături de Andy Szekely și facilitatorii Elite School) și “Eșecuri de succes” (alături de Vlad Mocanu și 69 de antreprenori români)

Angel Răducanu – Facilitator

Este Coach, Trainer, Consultant și Antreprenor dar cum îi place să spună a muncit la cea mai bună versiune a lui, în fiecare zi în ultimii 20 de ani pentru a putea să spună despre el toate astea.

Are 19 ani experiență în vânzări din care peste 10 în Managementul echipelor de vânzări, consultanță și strategie de vânzări. Din 2011 a devenit Antreprenor și Intraprenor cu acte în regulă și tot de atunci și-a dedicat cariera și viața profesională pentru dezvoltarea lui și a celor din jur. A construit echipe în domenii diverse și a produs rezultate palpabile și concrete pentru companii din România și Europa.

Acum 11 ani și-a însușit citatul lui Zig Ziglar care spune că “Poți obține în viață tot ceea ce vrei dacă, ajuți suficient de mulți oameni să obțină ceea ce vor” și a pornit pe calea dezvoltării personale și a celor pe care i-a întâlnit prin Training, Consultanță și Coaching. Dezvoltă Training-uri interne și open pe diverse domenii cum ar fi: Vânzări, Leadership, Time Management, Public Speaking și Management-ul Echipelor. Oferă Business Coaching, Executive Coaching, Team Coaching, Sales Coaching și Life Coaching pentru că iubește rezultatele care apar ca urmare a sesiunilor de Coaching și iubește oamenii care-și asumă propria viață și direcție.

Știe că pe lângă partea materială un om îmbunătățit în fiecare zi trebuie să-și dezvolte și partea spirituală făcând astfel parte din diverse Cluburi și Asociații Caritabile prin care își oferă resursele materiale și de timp pentru creșterea oamenilor. Este absolvent Metoda Silva și Terapeut Theta Healing certificat de instituții din S.U.A..

Este în permanență pe calea dezvoltării lui și a celor pe care-i întâlnește de aceea caută să se îmbunătățească și dezvolte în fiecare zi pentru că știe că poți învăța de la fiecare om pe care îl întâlnești și că în ziua în care ai încetat să înveți ai rămas în urmă!

Ce înveţi și care este agenda?

18 STRATEGII PENTRU APLICAREA FORMULEI MĂIESTRIEI
Fiecare dintre cele 7 elemente ale formulei este descrisă și poate fi pusă în practică cu ajutorul unor strategii de execuție.

SĂPTĂMÂNA 1:

⊙ MEDIUL (adecvat pentru performanță):
⊙ Uneltele pentru performanță
⊙ Sistemul de feedback
⊙ Spațiul de lucru

SĂPTĂMÂNA 2 :

⊙ MUNCA (inteligentă):
⊙ Energia necesară pentru efort
⊙ Capacitatea de adaptare
⊙ Practica deliberată

SĂPTĂMÂNA 3:

⊙ MENTALITATEA (învingătorului):
⊙ Mentalitatea flexibilă
⊙ Contrastul mental (obiectiv vs. obstacol)
⊙ Intenția de implementare

SĂPTĂMÂNA 4:

⊙ MENTORII (membrii):
⊙ Mentorii propriu zisi
⊙ Echipa/grupul suport
⊙ Cei pe care îi servești

SĂPTĂMÂNA 5:

⊙ METODA (descoperirea metodei):
⊙ Reinventează o metodă veche
⊙ Transformă problema în oportunitate creativă
⊙ Folosește tehnologia cu imaginație

SĂPTĂMÂNA 6:

⊙ MAXIMIZAREA și MULTIPLICAREA:
⊙ Gândește departe
⊙ Gândește des (frecvent)
⊙ Gândește diferit (fațăd e majoritatea)

FOLLOW-UP 30 ZILE:

⊙ MONITORIZAREA:
⊙ Participarea la grupul de creștere.
⊙ Plan de dezvoltare
⊙ Monitorizarea zilnică a evoluției.

⊙ Ia-ți P.E.R.M.I.S. de pesuasiune

⊙ Q&A

⊙ Pașii următori

Cum se desfășoară Mastermind-ul?

⊙ La prima întâlnire primești cartea “Formula măiestriei” și accesul la cursul video

⊙ Studiezi materialele din carte și video (facilitatorii îți vor indica ce ai de studiat)

⊙ Completezi exercițiile zilnice

⊙ La întâlnirile de mastermind participi activ

⊙ Aplici și monitorizezi evoluția timp de 30 de zile în programul de Follow-up

Unde şi când?

ONLINE, PE PLATFORMA ZOOM

Sesiunea 1: 29 septembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 2: 06 octombrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 3: 13 octombrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 4: 20 octombrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 5: 27 octombrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 6: 03 noiembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30

Follow-up: 4 noiembrie – 3 decembrie – WhatsApp

Un grup de tip mastermind este format din persoane cu scopuri similare, care se întâlnesc periodic pentru a se ajuta în mod reciproc să evolueze pe propriul drum, folosindu-se de inteligenţa şi experienţa colectivă.

Care este investiția?

Datorită formatului întâlnirii, numărul de locuri este limitat. Rezervă-l pe al tău acum!
  • Coaching
  • Training
  • Consultanta

Angel Răducanu: 

Misiunea mea?

Pregatim viitorul nostru si al copiilor nostri! Putem avea o tara mai buna si mai dezvoltata doar daca noi ne dezvoltam si oferim inainte de a cere!

Angel, considera ca toti avem drepuri pe acest pamant dar si obligatii pe care trebuie sa ni le asumam. „Altuia nu-i face ce tie nu-ti place” este unul din principiile lui de viata si considera ca daca poti face un bine fa-l si daca poti face rau cuiva mai bine fa-i un bine. Crede cu tarie ca Leadership-ul porneste din exemplul personal si se antreneaza toata viata.

Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This