MASTERMIND cu Andy Szekely, Remus Bălan și Angel Răducanu

DECIZII RADICALE – MASTERMIND

Decizii radicale pentru oameni deştepţi:

  • Cartea deciziilor este un instrument de lucru cu convingerile personale.
  • Unele dintre convingerile noastre ne determină succesul, altele eşecul.
  • De aceea, lucrul cu convingerile este diferenţiatorul suprem între mediocritate şi performanţă.

Oamenii care vor să trăiască după valori înalte, cum ar fi contribuția și valoarea, au nevoie să știe care sunt aceste decizii și mai ales cum să le aplice cu înțelepciune, adică cum să-și dozeze corect acțiunile pentru a obține performanță și o viață mai ușoara.

„În momentele de decizie, destinul tău capătă formă!”- Tony Robbins

Zilnic luăm peste 2000 de decizii despre diverse activități din diverse arii ale vieții.
Aceste decizii sunt, în mare majoritate, luate pe pilot automat. În afara acestora, avem de luat decizii zilnic, la nivel conștient.

O DECIZIE RADICALĂ este o schimbare de paradigmă într-o arie de viață importantă, cu consecințe pe termen lung.
Deciziile radicale afectează convingerile pe care le ai despre un domeniu semnificativ al vieții (sănătate, bani, relații, carieră etc.).

Este vorba, deci, despre o schimbare cu consecințe semnificative în viața ta, nu despre decizii zilnice.

Poate niciodată, pe parcursul vieții noastre, nu am avut nevoie mai mult decât acum să luăm astfel de decizii.
Nu știm cu exactitate când și cum, dar știm sigur că această perioadă grea va trece. Și este foarte important cum ieșim din ea.

Și mai știm că vrei ca TU să decizi pentru viața ta.
Nu există performer al propriului destin care să fi reușit în viață mergând pe firul deciziilor luate de alții.
Când sapi în stânca propriei evoluții, găsești la un moment dat aurul pe care îl cauți.

Dar pentru asta, TREBUIE să te decizi în acest sens!

Mastermind-ul DECIZII RADICALE este o experiență de învățare DIFERITĂ și GARANTATĂ!

DECIZII RADICALE este un program în care înveți împreună cu membrii unui grup de Mastermind cum aduci la urmatorul nivel cele 6 arii importante din viata ta: CASH, CORP, CONECTARE, CARIERA, CRESTERE si CONTRIBUTIE.

✓ Nu este un simplu curs, ci un program complet care cuprinde toate formele de învățare posibile: audio, video, text, exerciții, grup de practică, feedback, studii de caz.

✓ GARANȚIE 100% de returnare a banilor

✓ Toate metodele cuprinse în acest program sunt 100% originale și se bazează pe o experiență de peste 20 de ani în zona training și dezvoltare personală și profesională

✓ Se bazează pe una dintre cele mai apreciate cărți ale lui Andy Szekely, ”DECIZII RADICALE” și pe experiența de implementare a celor 2 facilitatori

Andy Szekely despre DECIZII RADICALE:

Cea mai importantă decizie este dezvoltarea personală, care, în viziunea autorului, înseamnă asumarea sută la sută a responsabilității pentru întreaga viață.

Când te ghidezi după cele 10 decizii radicale, anulezi de fapt convingerile opuse lor, care limitează şi îi aruncă în mediocritate pe cei mai mulţi dintre oameni.

Scurt şi la obiect, această carte îţi oferă:

  • Un mod de înţelegere concentrat al felului în care se formează convingerile, descris cu acronimul TOP GEAR;
  • Cele 10 decizii fundamentale pe care ar fi de dorit să le ia orice om matur;
  • Două mecanisme psihologice pentru exercitarea libertăţii de a alege (Analiza risc-recompensă, pentru alegeri punctuale şi Călătoria Eroului, pentru alegeri pe termen lung);
  • 30 de întrebări provocatoare pentru punerea în practică a deciziilor şi alegerilor cheie din viaţa ta.

Inspirație !
Andy Szekely

Andy Szekely despre DECIZII RADICALE

Cine găzduieşte DECIZII RADICALE ?

Andy Szekely – carte & curs video

Inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.

Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 1500 de apariții live.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video).

A conceput și livrat 7 programe unicat de training transformațional de dezvoltare personală și leadership bazate pe concepte originale. Newsletter său are peste 350.000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Creator a două branduri naționale:

Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)

Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă – 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Remus Bălan – Facilitator

Este inginer auto, dar a lucrat foarte puţin în acest domeniu. A simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi după aproape 2 ani de muncă într-un service auto a pornit călătoria de leadership.

Timp de 20 de ani a lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale, unde a realizat performanță operațională în vânzări și managementul echipelor de vânzare, trade marketing și account management.

În 2012 a luat decizia să se dedice exclusiv educaţiei nonformale.

S-a specializat în managementul performanţei şi dezvoltarea competenţelor pentru atingerea potenţialului maxim. Programele pe care le-a dezvoltat şi cele în care colaborează acoperă urmatoarele arii: leadership, management, time management, vânzări, public speaking și dezvoltare personală – atitudine – convingeri – obiceiuri.

A dezvoltat proiecte şi a susținut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia, Germania şi Canada. Este trainer, coach şi speaker certificat John Maxwell Team şi Andy Szekely, trainer şi manager de proiect certificat CNFPA, trainer certificat SELLification.

Proiectele semnătură sunt:

⊙ S.P.E.E.D. – sistem de management al performanţei şi dezvoltare a angajaţilor, adresat IMM-urilor
⊙ TIMPUL ESTE VIAŢĂ și TIME K.I.S.S. – programe de Time Management (Self Leadership)
⊙ VÂND, DECI EXIST – program de vânzări persuasive noninvazive
⊙ PREZENTĂRI DE SUCCES – program de public speaking și prezentări de vânzări
⊙ TEEN LEADER – program de leadership menit să ofere tinerilor între 14 şi 20 de ani.

Din 2018 este co-autor, alături de Andy Szekely, al podcastului MASTER MY TIME (www.mastermytime.ro)

Este co-autor al cărților “Îmblânzitorul de fluturi” (alături de Andy Szekely și facilitatorii Elite School) și “Eșecuri de succes” (alături de Vlad Mocanu și 69 de antreprenori români)

Angel Răducanu – Facilitator

Este Coach, Trainer, Consultant și Antreprenor dar cum îi place să spună a muncit la cea mai bună versiune a lui, în fiecare zi în ultimii 20 de ani pentru a putea să spună despre el toate astea.

Are 19 ani experiență în vânzări din care peste 10 în Managementul echipelor de vânzări, consultanță și strategie de vânzări. Din 2011 a devenit Antreprenor și Intraprenor cu acte în regulă și tot de atunci și-a dedicat cariera și viața profesională pentru dezvoltarea lui și a celor din jur. A construit echipe în domenii diverse și a produs rezultate palpabile și concrete pentru companii din România și Europa.

Acum 11 ani și-a însușit citatul lui Zig Ziglar care spune că “Poți obține în viață tot ceea ce vrei dacă, ajuți suficient de mulți oameni să obțină ceea ce vor” și a pornit pe calea dezvoltării personale și a celor pe care i-a întâlnit prin Training, Consultanță și Coaching. Dezvoltă Training-uri interne și open pe diverse domenii cum ar fi: Vânzări, Leadership, Time Management, Public Speaking și Management-ul Echipelor. Oferă Business Coaching, Executive Coaching, Team Coaching, Sales Coaching și Life Coaching pentru că iubește rezultatele care apar ca urmare a sesiunilor de Coaching și iubește oamenii care-și asumă propria viață și direcție.

Știe că pe lângă partea materială un om îmbunătățit în fiecare zi trebuie să-și dezvolte și partea spirituală făcând astfel parte din diverse Cluburi și Asociații Caritabile prin care își oferă resursele materiale și de timp pentru creșterea oamenilor. Este absolvent Metoda Silva și Terapeut Theta Healing certificat de instituții din S.U.A..

Este în permanență pe calea dezvoltării lui și a celor pe care-i întâlnește de aceea caută să se îmbunătățească și dezvolte în fiecare zi pentru că știe că poți învăța de la fiecare om pe care îl întâlnești și că în ziua în care ai încetat să înveți ai rămas în urmă!

Ce înveţi și care este agenda?

12 DECIZII importante legate de cele 6 arii importante din viața ta: CORP, CASH, CONECTARE, CARIERĂ, CREȘTERE, CONTRIBUȚIE.

SĂPTĂMÂNA 1 – INTRODUCERE:

⊙ Prezentarea generală a programului
⊙ Decizii radicale și Paradigme
⊙ Convingerile sunt decizii
⊙ Secretul lui Maslow
⊙ Cele 6 arii ale vieții

SĂPTĂMÂNA 2 – CORP

⊙ Sănătate, Energie, Vitalitate
⊙ DECIZIA 3: Nimic nu poate fi mai delicios decât senzația că sunt sănătos.
⊙ DECIZIA 4: Pentru succes contează întâi starea, abia apoi urmează conștientizarea.

SĂPTĂMÂNA 3 – CASH:

⊙ Bunăstare, Bani, Prosperitate
⊙ DECIZIA 5: Merit, fără doar și poate, mai multă prosperitate.
⊙ DECIZIA 6: Când valoare generez, oportunități creez.

SĂPTĂMÂNA 4 – CONECTARE:

⊙ Relații, Comuniune, Parteneriat
⊙ DECIZIA 9: Sunt 2 scopuri pentru o relație firească: partenerii să se iubească și să crească.
⊙ DECIZIA 10: Când dăruiesc cu folos, primesc mereu cu prisos.

SĂPTĂMÂNA 5 – CARIERĂ:

⊙ Dezvoltare profesională, Obiceiuri, Excelență
⊙ DECIZIA 7: Sunt la un singur obicei distanță de următorul meu nivel de performanță.
⊙ DECIZIA 8: Vreau să realizez ceva măreț și pentru asta voi plăti un preț.

SĂPTĂMÂNA 6 – CREȘTERE:

⊙ Autocunoaștere, Potențial, Evoluție personală
⊙ DECIZIA 1: Numai eu sunt responsabil să devin ce sunt capabil.
⊙ DECIZIA 2: Nu voi primi și alte daruri de la viața mea decât după ce folosesc ce am primit deja.

SĂPTĂMÂNA 7 – CONTRIBUȚIE:

⊙ Leadership, Feedback, Impact social
⊙ DECIZIA 11: Cei pe care îi servesc îmi arată cum să cresc.
⊙ DECIZIA 12: Viața o trăiesc, nu o pățesc. Și dacă “o pățesc”, am beneficii pe care încă nu le intuiesc.

SĂPTĂMÂNA 8 – CONCLUZII:

⊙ De la frică la curaj
⊙ Q&A
⊙ Pașii următori

FOLLOW-UP 30 ZILE:

⊙ Ia-ți P.E.R.M.I.S. de pesuasiune
⊙ Q&A
⊙ Pașii următori

Cum se desfășoară Mastermind-ul?

⊙ Până la prima întâlnire primești cartea “Formula măiestriei” și accesul la cursul video

⊙ Studiezi materialele din carte și video (facilitatorii îți vor indica ce ai de studiat)

⊙ Completezi exercițiile zilnice

⊙ La întâlnirile de mastermind participi activ

⊙ Aplici și monitorizezi evoluția timp de 30 de zile în programul de Follow-up

Un grup de tip mastermind este format din persoane cu scopuri similare, care se întâlnesc periodic pentru a se ajuta în mod reciproc să evolueze pe propriul drum, folosindu-se de inteligenţa şi experienţa colectivă.

Unde şi când?

Online, prin intermediul platformei Zoom: 

Sesiunea 1: 28 octombrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 2: 4 noiembrie, în intervalul orar 19:30 – 22:30
Sesiunea 3: 11 noiembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 4: 18 noiembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 5: 25 noiembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 6: 2 decembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 7: 9 decembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Sesiunea 8: 16 decembrie, în intervalul orar 18:30 – 21:30
Follow-up: 6 ianuarie – 4 februarie

Care este investiția?

Menţionăm că datorită formatului întâlnirii, numărul de locuri este limitat. Rezervă-l pe al tău acum!

Angel Răducanu

Sunt Angel și sunt sigur că oricine poate reuși să facă ceea ce își dorește, când își dorește!

  • Coaching
  • Training
  • Consultanta
Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This