Consultanta Business

Consultanta Business

–Vanzari

Tinand cont de importanta vanzarilor in cadrul oricarei companii – indiferent daca exista o echipa de vanzari sau doresti infiintarea unei echipe de vanzari va putem consilia si sprijini in restructurarea echipei actuale, construirea unei echipe si instruirea echipei de vanzari si a managementului in vanzari. Putem definii strategia de vanzari, strategia de politica comerciala, strategia de pret si discount, strategia de remunerare a echipelor de vanzari, pregatirea echipelor de vanzari, training de produs.

Consultanta Business

–Personal

Oamenii sunt cea mai importanta resursa cand vine vorba de vanzarea unui produs. Avem Super Produs, avem Super Strategie, avem Plan de Marketing, avem resurse pregatite sa iesim in piata, poate deja avem ceva clienti DAR…. fara oameni de vanzari care sa foloseasca toate uneltele enumerate mai sus, nu o sa avem Vanzari. Asa ca putem oferi pachetul complet Recrutare, Instruire si Evaluare personal – putem asigura recrutarea fortei de vanzari pentru companie, inchegarea echipei de vanzari, integrarea noilor angajati in echipa deja existenta, pregatirea noilor angajati si imbunatatirea vechilor angajati.

Dezvoltarea personala

–Personal

este un pas obligatoriu pentru cresterea noastra ca si oameni si angajati sau angajatori. Dezvoltarea si Specializarea angajatilor in functie de nevoile companiei pot duce business-ul la urmatorul nivel. Cand un angajator hotaraste sa investeasca in echipele pe care le are arata in primul rand importanta pe care o acorda personalului angajat dar si liniei de business pentru care doreste metode noi aplicate. Dupa descoperirea nevoilor, training-urile oferite vor fi specifice si pot acoperi o gama larga de specializari: vanzari, time management, negociere, leadership, produs, intraprenoriat, dezvoltare personala, management.

Translate »

Știu că timpul nostru este prețios!

Hai alături de noi în comunitate

 

Te-ai abonat cu SUCCES!

Share This